• 10 d’octubre | Dia Mundial de la Salut Mental.

El Servei d’Atenció i Seguiment per a la Malaltia Mental (SASEM) de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i l’Ajuntament de Palma de Gandia han organitzat diferents activitats, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, en què també ha volgut estar present l’Ajuntament de Ròtova.

Les activitats han anat destinades a cuidar i promoure la salut mental: una activitat de relaxació, un espai de recomanacions bibliogràfiques, un espai on xiquets i xiquetes han pogut pintar per la salut mental, un berenar i una exposició de fotografies amb el títol «Instants», realitzada per participants del programa del SASEM, que vol reflectir i inspirar moments que ens ajuden a generar benestar mental.

El manifest ha dut per lema «Salut mental, salut mundial, un dret universal». I, més enllà del dia en què se li pot donar més visibilitat, «la salut mental es construeix cada dia de l’any, amb la mirada amable, amb l’escolta solidària, amb cada abraçada que compartim, també aprenent a abraçar-nos a nosaltres mateixos. Volem construir una societat i un món millor on totes les persones tinguen motius per a somriure».

Enhorabona a les persones que ho feu possible dia a dia. I enhorabona, en esta ocasió, a l’Ajuntament de Palma per la implicació.