També ha proposat a l’Ajuntament recuperar la partida de pilota valenciana, la vesprada del dia de Sant Bartomeu.

“Són moltes persones les que ens han proposat poder acabar les festes amb un gran sopar de germanor”, ha explicat Nahiana Suñé, regidora de Compromís per Ròtova. Per això, Compromís proposarà que el dia de l’Ajuntament de 2012 se celebre un gran sopar de germanor, de faixa o ‘sobaquillo’, per tal d’acabar les festes de manera conjunta i fent pinya.

Compromís espera poder participar l’any que ve en el disseny de la festa de Sant Bartomeu, i que no es prenguen decisions a les nostres esquenes o per molestar ningú. “Les festes han de ser un punt d’encontre; i els regidors i regidores hem de ser els primers, quan actuem com a festers, a donar exemple. Per això no entenem la postura de l’alcalde, que ha pres decisions d’última hora sense consultar, com si es trobara al plenari -on tenen majoria absoluta”.

A més, Compromís també proposarà contractar empreses i serveis del municipi per a qüestions relacionades amb les festes, per tal de fomentar l’economia local (flors, espectacles, etc.) i la instal·lació de 2 policleans (waters portàtils) al voltant de les verbenes.

Raspall a festes.
Compromís ha proposat a l’Ajuntament recuperar la partida de pilota valenciana, la vesprada del dia de Sant Bartomeu. Des de fa molts anys, la vesprada de Sant Bartomeu se celebrava una partida de pilota valenciana, en la modalitat de raspall. Des que es van adoquinar els carrers, la partida va deixar de celebrar-se però no s’han buscat nous emplaçaments per traslladar-se.