Compromís felicita les comissions festeres de 2011 per l’esforç realitzat durant tot l’any. Als joves de la Divina Aurora (que es fan càrrec de les barres, de la cavalcada de Reis i del llibret de festes), als homes del Crist de la Fe, a la confraria de la Mare de Déu de la Salut (ja que este any no hi havia hagut festeres) i a les dames i regina de 2011. També estem agraïts per haver pogut compartir les festes amb tots vosaltres per primera vegada com a regidors i regidores.

Agraïr l’esforç; no, la fe.
Hem de dir que ens alegra que l’alcalde haja felicitat especialment la confraria de la Mare de Déu de la Salut, ja que enguany no hi havia hagut festeres; que les haja felicitat per l’esforç i el treball al llarg de tot l’any. No obstant, considerem que no és pla que des de l’Alcaldia s’agraïsca la fe professada, tal com figura literalment a la carta enviada.

“L’alcaldia encara ha d’aprendre a separar les creences personals del seu paper al capdavant del poble”.
A per les festes de 2012.

Finalment, ens posem a la disposició de totes i tots vosaltres per continuar recollint propostes de cara a les festes de 2012. Animem els i les festeres de l’any que ve a continuar treballant i a anar modernitzant les festes, unint tradició i futur.