Ròtova ha iniciat uns treball de condicionament del pati del palau dels Comtes. Les obres ascendeixen a 32.588€ i les duu a terme la constructora Coprusa. I s’han finançat amb l’ajuda econòmica de la Diputació de València, amb destinació a la realització d’obres de restauració per a la conservació de béns immobles que posseeixen valors històrics, artístics o d’interès local (RIHA), corresponent a la convocatòria dels exercicis 2014-2015, que ha estat desbloquejada recentment.

Les actuacions han consistit en l’enderrocament d’una terrassa plana en mal estat, element impropi afegit amb posterioritat a l’edifici; i la reforma i reparació de la coberta de l’escala d’accés. Les obres també serviran per restituir diverses bigues que col·lapsaren en el passat en el primer pis de l’ala est. Les diferents accions eren necessàries: en el cas de la demolició de la terrassa, atés el perill manifest pel seu estat. A més, ha calgut actuar sobre la coberta de l’escala, perquè les goteres existents no agreujaren l’estat de l’edifici.

El pati davanter del palau recupera, amb l’eliminació de la terrassa, la superfície i la visió que tenia encara a principis del segle XX.