MORERA VA VISITAR EL PORRAT DE SANT MACIÀ DE RÒTOVA

Podeu veure les fotos de la visita al grup del Facebook del BLOC de la Safor-Valldigna.

El secretari general del BLOC, Enric Morera, visità diumenge, a partir de les 12 h del matí, el tradicional Porrat de Sant Macià a Ròtova. El Síndic de Compromís acudí acompanyat d’alcaldes, regidores i regidors de la comarca, amb els quals aprofità per tractar algunes de les seues darreres propostes com la de sol·licitar al Govern Central l’alliberament del peatge de l’AP-7 -acceptada per Camps-, la construcció d’un heliport per a tasques d’extinció d’incendis a la nostra comarca o el tan reivindicat tren Gandia-Oliva-Dénia.

El líder nacionalista també recolzà amb la seua presència el jove col·lectiu del BLOC JOVE a la conca del Vernissa i s’interessà pels problemes i preocupacions dels veïns de Ròtova.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *