La regidora de Compromís per Ròtova, Nahiana Suñé, a més, ha sol·licitat que l’Ajuntament es faça càrrec del lloguer del camp on jugarà el Club Esportiu Ròtova (CER) mentre duren les obres al municipi.

Dilluns 22 d’agost ha tingut lloc el plenari extraordinari en què s’han adjudicat les obres de millora i condicionament del camp de futbol de Ròtova a l’empresa que se n’haurà de fer càrrec.

Les obres, que s’espera que comencen a l’octubre, haurien d’acabar abans del 30 de novembre, donat que l’empresa ha millorat en un mes el temps d’execució d’esta fase. Mentrestant, el Club Esportiu de Ròtova haurà de buscar un lloc on poder entrenar i realitzar els partits com a local.

Nahiana Suñé, regidora de Compromís per Ròtova ha sol·licitat a l’equip de govern que l’Ajuntament es faça càrrec de les despeses del lloguer del camp on puga jugar el Club Esportiu Ròtova (CER) mentre duren les obres. “Els comptes del Club Esportiu estan molt ajustats i no preveuen haver de fer front a una situació que, en principi, no hauria d’existir, com és pagar per jugar en el camp municipal. Com que es dóna la situació que les obres comencen en període en què ja ha començat la lliga i l’Ajuntament no pot posar el camp municipal a la disposició del club local, creiem que el més raonable és que córrega amb les despeses que es deriven de les obres”.

Compromís per Ròtova ha sol·licitat, així, que l’import del lloguer mensual del camp de futbol de Rafelcofer siga abonat pel consistori. “Si l’equip de govern no troba cap fòrmula per fer-ne front, es pot, per exemple, estalviar en alguns conceptes com una mínima part del cost dels focs artificials de les festes patronals, per dedicar-ho a que els més menuts del poble puguen continuar amb la seua activitat esportiva sense sofrir massa transtorns. La gent, això, ho entendria. La quantitat per a l’Ajuntament és insignificant: si es fan bé les coses, la despesa no hauria de superar els 1.000 euros”.

Acabar el camp de gespa.
A més, les obres de remodelació del camp de futbol no preveuen la col·locació de la gespa artificial sinó que condicionaran la base sobre la qual anirà, en un futur, aquesta. “És una situació estranya, com a poc. Per això, davant la inseguretat que genera començar unes obres que no permetran que s’utilitze el camp de futbol a la seua finalització, Compromís sol·licitarà a la Diputació la signatura d’un nou conveni per poder acabar la instal·lació”. Ho farà a través del seu diputat Emili Altur, qui presentarà en breu un escrit per registre d’entrada amb la petició.
Nahiana Suñé, regidora de Compromís per Ròtova, i Emili Altur, diputat de Compromís, confien que des de l’ens provincial entendran la necessitat de no ajornar més esta situació, per a que els més menuts de Ròtova puguen continuar practicant futbol amb total normalitat, el més aviat possible.