El PP de Ròtova rebutja separar l’església i política

L’acord de relació entre la parròquia i l’Ajuntament de Ròtova proposat per Compromís per Ròtova topa amb el PP local. El text “pretén donar un pas més en la modernització de la societat i la política rotovines i deixar de banda temps passats en què política i religió anaven de la mà”.

Els membres de Compromís van proposar un acord per delimitar la participació de la corporació municipal en actes religiosos, amb l’objectiu de separar la religió de la política local, “una proposta de base, sobre la qual Compromís esperava poder arribar a un acord”.

El text ha estat presentat a la parròquia, que l’ha acceptat, i al PP, de qui Compromís esperava una resposta. Fins ahir. Perquè l’acord de relació entre la parròquia i l’Ajuntament de Ròtova proposat per Compromís ha topat amb el PP local.

“Pensem que la proposta és positiva i li donaria normalitat al municipi; a més, l’acord ja era a prop, donat que, en aquest cas, comptàvem amb la predisposició del rector a signar-lo. El PP, però, l’ha rebutjat. No han entrat a parlar de cap punt ni han fet cap proposta de canvi. L’han rebutjat directament. Tenen la majoria absoluta i poden fer-ho, és cert. Però, de fet, aquest és l’únic argument que empren”.

Ara almenys ja sabem que el PP no vol separar la política de la religió. Per això, caldrà esperar per a modernitzar-nos i posar-nos al dia. Compromís actuarà tal com ha proposat a l’acord.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *