Jordi Puig. Regidor-portaveu de Compromís per Ròtova a l’Ajuntament.

No, no era això. No hem prohibit la presència del rector a cap lloc. No hem prohibit anar a les processons a l’alcalde. Ho deia per tot allò que vos han comentat, que vos han contat; per eixes pors que remou la dreta, a base de mentides.

Tan sols hem proposat que política i religió no es barregen. Que la parròquia presidisca els actes religiosos i l’Ajuntament, els actes civils. Era una cosa tan senzilla que el mateix rector l’ha acceptada i que havia d’haver estat clara des de fa més de trenta anys. Que no mesclem una cosa i l’altra, com passava en altres temps, eixos que vosaltres ja coneixeu, en què totes dues coses anaven de la mà. I després que cadascú vaja on vulga; que participe on més gust tinga. Això és, la llibertat.

Jo m’he preguntat què vos deuen contar, per a dir-nos que de manera majoritària el PP ha decidit rebutjar la proposta. I més, quan, en tots estos dies, no he sentit ni un argument en contra de la proposta. Tan sols, rumors; tan sols, mentides piadoses, valoracions que no tenen res a veure amb la proposta que hem fet.

Per això ens preguntem ‘què vos han contat?’ i, per això, vos hem repartit el fullet “InfoCompromís”, casa per casa, amb la proposta concreta, perquè tingueu la informació de primera mà.