“No anem a deixar de continuar informant la gent”

No poden pujar la taxa del clavegueram i dir que no han pujat cap taxa.

Arrel de la reacció, de nou desproporcionada del PP, des de Compromís volem dir que ens estem limitant a informar a la gent, una tasca d’altra banda que hauria de ser funció del govern. I hem comunicat les xifres en base als informes i proposta de l’empresa.

El PP diu que no hem informat sobre el nou servei del control d’abocaments. Bé, si llegeixen la nota que hem redactat, comprovaran que això no és cert; a la nota explicativa apareix “la gestió d’un nou servei (el del seguiment del Pla de Control de Vessaments), valorat per l’empresa en 6.529 €; una part que serà recaptada amb el cobrament d’un euro per mes i abonat. La previsió de recaptació en este cas serà de 8.412 €”.

No hem manipulat les xifres, tal com diu el PP; hem calculat el cost que els suposarà la factura conjunta d’aigua i clavegueram als veïns en funció del seu consum. I hem dit quina actualització té cada part. Si el PP no està d’acord en alguna dada o vol fer alguna rectificació ho té fàcil. Però, de nou una vegada més, es limita a desqualificar.

Compromís està complint la seua missió de vetlar per la gent, informar de les decisions de l’Ajuntament i intentar mirar pel veïnat. Per això, tornem a dir, que creiem que la gent, conforme estan les coses, no ha de pagar més del compte; el consistori, en el moment en què preparava el pressuspost ho haguera pogut assumir. A més, encara van i diuen “ que no pugen les taxes”, una afirmació que s’hagueren pogut estalviar.

Entenem que al PP no li agrade que informem, però no ho compartim; i no anem a deixar de fer-ho.

Com ja hem dit, no anem a entrar en dialèctiques sobre la llibertat d’opinió, nosaltres la defensem; i no fem com el PP, que no diferencia entre opinions i acusacions (sobretot quan és ell qui les realitza).

En la secció de documents, vos deixem els informes on es calculen les tarifes d’aigua i clavegueram per a 2012. Ací teniu la nota, amb l’explicació amb taules.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *