El PP rebutja finalment col·locar una porteta de fusta i una barana al parc del carrer Sant Bartomeu, després que l’informe demanat no ho tractara. Tot seguit, reproduïm l’informe.

El passat plenari Suni Vidal, regidora de Compromís, va demanar a l’alcalde que es pronunciara sobre la petició de posar una porta de fusta i una barana a dues de les eixides del parc del carrer Sant Bartomeu, tal com ens havien demanat algunes mares. “És un tema senzill, i portem 4 plenaris sense rebre una contestació clara. Ens agradaria que ens la donara”, va demanar la regidora.

“Respecte de l’informe sol·licitat en relació a la barana i la porteta de fusta que havíem sol·licitat al parc del Carrer Sant Bartomeu, li demanem que es pronuncie si pensa dur-ho a terme”.

L’informe, merament descriptiu de la situació del parc i de les condicions d’accessibilitat, no entra a valorar-ho. I com a conclusions manifesta que “els accesos al parc, i el parc en si, compleixen amb la normativa vigent i de seguretat, i estan en disposició de ser utilitzats per la població”.

Ens trobem, aleshores, en el mateix punt en el que estàvem quan tant el govern com nosaltres li ho havíem consultat al tècnic: que es tracta d’una qüestió de voluntat política i de disponibilitat econòmica”.

L’alcaldia diu que “ja ho ha contestat i que no cal gastar els diners perquè sí. El parc cumpleix la normativa i l’obligació dels pares és estar cuidant els xiquets”.

Informe del tècnic sobre el parc Sant Bartomeu