Compromís es felicita perquè almenys s’arreglen els clots que tenia la carretera. Ho hem demanat fins a quatre vegades; els darrers pressupostos ja recollien una partida consignada. També des del govern se’ns ha respost que s’estava a l’espera d’una subvenció.

El darrer plenari, sense anar més lluny, la regidora Nahiana Suñé, tal com havia fet Suni Vidal en anteriors ocasions, va explicar que “no ens agradaria traure-ho tots els plenaris, però li fem el prec que, siga amb la solució que siga, ha de fer alguna cosa amb els clots de la carretera”.

“Si està a l’espera que arribe la subvenció de Diputació, tape’ls, com va dir fa un mes que faria. Però vosté haurà vist la situació en què està actualment; i ens extranya que, per exemple, a l’altura de la baixada a Alfauir no s’haja rebentat cap roda”, va concloure la regidora.

Des de Compromís esperem una solució definitiva, però creiem que calia atendre la situació actual de manera immediata, amb una actuació tan senzilla com la que s’ha realitzat.