Compromís farà balanç amb els diputats Panyella i Ferri i amb l’actuació de Toni de l’Hostal

A l’acte també es presentarà el nou col·lectiu de Compromís Jove de la conca del Vernissa, que reprén de nou la marxa.

El proper dissabte 28 de juliol el Centre Social de Ròtova acollirà un acte organitzat per Compromís per Ròtova, on compartirem un balanç de l’any de legislatura que portem. Nahiana Suñé, regidora de Compromís ha explicat que “volem continuar compartint tot el treball fet i recollir més propostes, rebre i donar. Es tracta d’una cita per conversar i veure què hem fet i com podem millorar la nostra faena”.

A l’acte serà present el diputat a les Corts Valencianes, Josep Maria Panyella, qui ens parlarà del treball dut a les Corts com de les propostes del municipi que han passat per l’organisme autonòmic. “La gent ha de poder rebre totes les visions possible per a fer-se una idea de la realitat; per aixo, Panyella ens parlarà de la situació econòmica i les últimes retallades acordades pels governs estatal i valencià”.

A l’acte també tindrem un espai reservat per a parlar de les preocupacions de la joventut de la conca del Vernissa. La joventut de Compromís vol recollir les primeres propostes i encomanar la il·lusió per treballar des de l’àmbit local. Per a fer-los costat, comptarem amb la presència del diputat i secretari general de la joventut valencianista, Fran Ferri.

 

Actuació de Toni de l’Hostal.

Després de l’acte al Centre Social, a les 21:00 h, el Bar Ca Toniet acollirà l’actuació de Toni de l’Hostal, el cantautor de l’Alcúdia, conegut per les seues lletres desacomplexades. Finalment, la jornada acabarà amb un sopar de germanor. Si voleu reservar plat, heu de fer-ho directament al Bar Ca Toniet (bar de Dins) o al correu rotova@blocsafor.org. El preu del menú és de 15 euros.

 

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *