“El balanç d’este any l’hem de fer amb la gent, perquè ens diga si està d’acord amb el nostre treball”

Compromís valora com molt positiu la celebració de l’acte i felicita la joventut que s’incorpora al projecte de treballar pels nostres municipis.

Dissabte passat el centre social de Ròtova va acollir un acte sota el lema ‘1 any de Compromís amb Ròtova’. El grup municipal ha explicat que, a pesar que quasi totes les setmanes continuen arribant-nos propostes, queixes o suggeriments, des de Compromís volíem celebrar aquest any de treball pel municipi en un acte, tal com ens havien demanat algunes persones; i renovar, d’alguna manera, els compromisos que en vam assumir. “El balanç no l’hem de fer nosaltres solament sinó de manera conjunta amb la gent, que també ens ha de dir si considera òptima la forma com estem treballant. Per això són important estos actes”.

I és que, des de Compromís, dúiem preparades un resum de totes la iniciatives que hem realitzat al llarg d’este any de treball i vam obrir l’acte als temes que la gent li interessaren; per això, l’acte es va centrar en temes com l’economia o la planta de transferència.

Compromís ha impulsat vora un centenar d’iniciatives al llarg d’este any de legislatures, entre mocions al plenari i altres propostes. Algunes d’elles, com que arreglaren els balancins de la plaça de Dins o els clots de la carretera, són detalls xicotets però importants per al dia a dia de la gent. Les regidores Nahiana Suñé i Suni Vidal i el regidor Jordi Puig han volgut expressar que “totes elles són fruit d’un treball previ amb la gent del poble. D’escoltar i treballar amb les veïnes i veïns”.

Al llarg d’este any, el grup local de Compromís ha informat casa a casa mitjançant el butlletí ‘InfoCompromís’. A més, hem informat i recollit propostes per la xarxa, amb la web rotova.compromis.net i les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Des de Compromís volem agraïr la gent que ha compartit l’acte i el posterior sopar, i felicita, a més, la joventut que s’incorpora al projecte de treball pel poble.

Arxivat en: General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *