El ple va aprovar la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora taxa prestació servei escola infantil municipal i reglament de règim intern. L’import de la mensualitat de juliol de 2013 serà de 70 euros per alumne. L’horari lectiu serà sols pel matí. La no assistència el mes de juliol no suposa el pagament de la taxa. Des de Compromís, mostrem la nostra satisfacció, perquè no tenia sentit haver de fer pagar un servei que no anaven a prestar a alguns xiquets i xiquetes.

La proposta de modificació consistia a:

– Modificar el reglamento de régimen interno de la Escuela Infantil Municipal, de forma que el curso se inicie el 1 de septiembre y finalice el 30 de junio.

– Durante el mes de julio prestar el servicio de Escuela de Verano para los niños a partir de 2 años, de modo que pueda atenderse la demanda de las familias que precisan cubrir la atención de los niños, destinando el personal contratado en la Escoleta Infantil Municipal a la Escuela de Verano. El precio del servicio de la Escuela de Verano no estaría regulado por tanto por la tasa de la Escuela Infantil, sino que vendría definido por los criterios derivados de las características del servicio a prestar durante el mes de julio.

– Establecer en el Reglamento de Régimen de Interno como supuestos excepcionales para causar baja de la Escuela Infantil Municipal, y que den lugar a la interrupción del pago de la tasa por la prestación del servicio, los siguientes:

Acreditación de que los progenitores han quedado en situación de desempleo.

Certificado médico de enfermedad que impida la asistencia del alumno/a de forma indefinida.

Traslado de residencia familiar a otro municipio.

Finalment, davant els escrits presentats per alguns veïns, el mateix dia 1 de juliol, s’hi adjunta una segona proposta d’acord per part d’Alcaldia:

1.- L’import de la mensualitat de juliol de 2013 serà de 70 euros per alumne.

2.-L’horari lectiu serà sols pel matí.

3.- La no assistència el mes de juliol no suposa el pagament de la taxa.

Tràmits:

Es posarà a exposició pública Ordenança fiscal reguladora taxa prestació servei escola infantil municipal i reglament de règim intern.
Vista la proposta del departament d’educació / cultura i redactada pels serveis jurídics de l’Ajuntament s’informa FAVORABLEMENT la proposta d’aprovació INICIAL de la modificació proposada.
De conformitat amb la normativa vigent, el procediment per a la seva aprovació és el següent:
– Aprovació provisional pel Ple. Aprovat per unanimitat, amb els vots de Compromís i PP.
– Període d’informació pública per termini mínim de trenta dies per a la presentació de reclamacions i suggeriments, des de la publicació en el BOP.
– Resolució de totes les reclamacions i suggeriments presentats dins del termini i aprovació definitiva pel Ple.
– Publicació integra en el BOP de València de conformitat amb l’article 70 de la Llei de bases del règim local.