Fins el pròxim diumenge, 9 de març, totes les persones majors de 16 anys interessades a triar els candidats i la llista poden inscriure’s al cens electoral, mitjançant la web primaries.compromis.net.

primariescarrer

Compromís a la Safor-Valldigna està presentant, a peu de carrer, el procés de primàries obertes de la coalició per a les pròximes eleccions europees. “Volem fer una crida a la ciutadania a participar-hi d’aquest procés, inspirat en una altra forma de fer política en la qual la ciutadania no només podrà triar els candidats o candidates a encapçalar la candidatura europea, sinò, i això és novedós, tota la llista completa. Un sistema molt obert i participatiu que pretenem exportar a la resta d’eleccions”.

A més, han explicat que “pot votar en les primàries de Compromís qualsevol persona de més de 16 anys, només s’ha d’inscriure al cens de les primàries de Compromís a través del formulari electrònic de la web primaries.compromis.net o emplenant el formulari escrit i lliurant-lo a una seu de Compromís”. El periode d’inscripció finalitza el pròxim diumenge 9 de març.

La votació es podrà fer per tres vies:

  • La votació electrònica, que estarà oberta des del 17 al 19 de març,
  • per correu des del 14 al 20 de març
  • i la votació presencial a les seus de Compromís serà el 21 de març”.

àcteprimariesGandia

Gandia acollirà un dels debats dels candidats a les primàries. Serà el pròxim dijous, 13 de març, a les 19 hores, a la seu Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna (Av. de la República Argentina).