Compromís demana que l’Ajuntament tinga un secretari estable ja

Ho ha demanat amb una moció per al proper plenari, per tal de donar a l’Ajuntament l’estabilitat necessària per a conseguir un funcionament normal.

Compromís per Ròtova ha presentat una moció per al proper plenari ordinari en què demana que es duguen a terme les gestions pertinents a la Direcció General d’Administració Local, a la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques i al Col·legi de Secretaris i Interventors, per a poder disposar d’un funcionari d’habilitació nacional per a desenvolupar les funcions d’assessorament legal preceptiu i fe pública de manera adequada.

Compromís demana que l’Ajuntament de Ròtova tinga una secretaria estable per a conseguir un funcionament normal. Ho ha fet pel llarg període sense secretaria, amb persones no habilitades estatals, que ha hagut d’afrontar l’Ajuntament de Ròtova; amb contínues substitucions per part de secretaries accidentals, amb funcionaris propis de la corporació, amb la problemàtica que comporta per a eixes persones emetre informes i assessorament legal preceptiu que la llei els atorga en les seues funcions.

També, pels problemes que s’han donat, amb retards en els expedients, encariment econòmic, obstacles per al funcionament normal de l’Ajuntament… Els regidors ens trobem en una situació d’indefensió per a dur a terme amb normalitat la nostra tasca a l’Ajuntament.

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *