Compromís demana que se signe ja el conveni amb SPAMA

-El passat 1 de desembre de 2015, el ple de l’Ajuntament de Ròtova aprovà una moció que acordava, entre altres coses, “subscriure un conveni per a l’arreplega, acollida, custòdia i manteniment d’animals abandonats.

-A juliol i a finals de setembre, el govern ens respon que “encara no ens ha tornat la trucada”.

El passat 1 de desembre de 2015, el ple de l’Ajuntament de Ròtova aprovà una moció que acordava, entre altres coses, “subscriure un conveni per a l’arreplega, acollida, custòdia i manteniment d’animals abandonats, que garantisca l’adequat tractament i arreplega dels animals abandonats, que no implique en cap cas la mort si no és per motius humanitaris i fomente l’adopció dels mateixos”. El conveni, finalment, no s’aprovà fins al ple de 25 d’abril de 2016, en què s’acordà fer-ho amb la Societat Protectora d’Animals de la Safor (SPAMA).
El ple del passat 28 de juliol vam preguntar per l’estat de la signatura del conveni, i ens van informar que “havien telefonat però encara no els havien respost”. Tal qual. En acabar el ple, vam agafar el compromís d’aconseguir el contacte i passar-lo per facilitar la signatura del conveni el més aviat possible. El contacte va ser ràpid i senzill; la protectora havia respost amb una actualització de preus i esperava una resposta de l’Ajuntament.

Des de Compromís hem facilitat el contacte (correu i telèfon) i hem rebut esta resposta per part de l’equip de govern:

spama_resposta

La mateixa que ens van dir al ple, com si no haguérem avançat en res.

Ara demanem, i esperem, que el govern faça les gestions necessàries el més aviat possible per a signar un conveni que hauria d’haver-se signat a principi d’any. Alçar un telèfon i escriure un correu no deu ser massa complicat.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *