Compromís per Ròtova demana una solució per al bar del Centre Social

  • Les persones majors de Ròtova s’havien quedat sense un espai on solien acudir cada dia

El Bar del Centre Social de Ròtova es troba sense servei des del 31 de desembre de 2018. Així, persones majors i jubilats es troben, també, sense un local on solien acudir, des l’inici d’any.

Compromís ha demanat informació i que se solucione el més prompte possible, tenint en compte que, abans que es tancara, els últims dies de desembre, el govern ja devia esser-ne coneixedor.

Hui mateix el govern municipal ha anunciat en un ban que “a partir de demà dissabte el Centre Social obrirà des de les 15:30 fins a les 19:30 de dilluns a diumenge (excepte dimarts). Aquest horari serà provisional fins a nova ordre. No hi haurà servei de bar”.

La concessió es va adjudicar a finals de 2017, després que Compromís denunciara que no hi havia contracte des de 2006. Compromís demana una solució per poder obrir l’espai al llarg de tot el dia.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Sanitat i Benestar Social

Comentaris

  1. Juan diu:

    El nucli central del problema per a mi es que el numero de habitantas pot soportar un bar cumplint en tots els requisits legals y ser rentable per a la persona que esplote este si no ni han algun tipo de subvenció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *