• El govern rotoví presenta l’estructura del govern i en donarà compte al ple el proper 28 de juny

Dimarts, 25 de juny, es va signar el decret de delegacions de l’Ajuntament de Ròtova. Entre les novetats de la composició del nou govern municipal, s’estrenen la regidoria de Participació Ciutadana, per impulsar una política més oberta, i la de Transparència, lligada a l’àrea de Comunicació i amb què es pretén apropar la informació de manera més directa a la ciutadania. També, la que inclou un dels pilars del nou projecte de municipi, l’educació i la formació, la regidoria de Criança, Formació i Educació Integral.

La reorganització de les regidories va més enllà d’aquestes incorporacions i es concreta en les següents àrees:

  • Isabel Pérez, que ostentarà la 1a Tinença d’Alcaldia, està al capdavant de les regidories de Criança, Formació i Educació Integral; Polítiques Inclusives i Igualtat; i Medi Ambient i Canvi Climàtic.
  • Gustavo Morant, 2n tinent d’Alcalde, encapçala les àrees de Comunicació i Transparència; Cultura; i Turisme.
  • Ana Puig, 3a tinent d’Alcaldia, assumeix les regidories d’Urbanisme; Infraestructures i Habitatge; i Joventut.
  • Felicitat Balbastre, per la seua banda, està al capdavant de Participació Ciutadana i Festes; Sanitat i Benestar Social; Esport; i Gent Gran.
  • Finalment, l’alcalde, Jordi Puig, assumeix les competències d’Hisenda, Promoció Econòmica i Innovació; Patrimoni i Promoció Lingüística; Policia Local, Trànsit i Seguretat Ciutadana; i Agricultura.

Divendres 28 de juny, el govern donarà compte al ple, en sessió extraordinària.