El proper diumenge, 13 de març tindrà una nova jornada de reforestació al barranc d’Atanasi de Ròtova. Des de el Centre excursionista de Ròtova, organitzador de l’activitat, i l’Ajuntament, vos convidem a participar-hi.

El Centre Excursionista de Ròtova (CER), amb l’ajuda de la fundació Terra Life i la col·laboració de l’Ajuntament de Ròtova, va començar l’any passat la replantació en set hectàrees del barranc d’Atanasi, a la serra de Marxuquera, propietat del centre i situada dins del terme de Ròtova. Aquest terreny està actualment recuperant-se arbustivament, però sense arbres, després de l’incendi de 2011 que va arrasar la totalitat de la muntanya.

La replantació s’està realitzant amb 13 varietats d’arbres i arbustos diferent: llidoners, freixos, olms, aranyoners, arborcers, roures valencians, cornicabres, servals, carrasques, lligaboscos, guillomons, boixos i savines. Plantarem, Olms, arbocers, carrasques, freixes, cornicabres, roures….

Vos convidem a gaudir d’una jornada, en què coneixerem la senda botànica casa dels Garcia, envoltats de natura, patrimoni i del magnific entorn del barranc d’Atanasi.

Preguem que comuniqueu l’assistència per whatsap o per correu electrònic [email protected]

📆13 de març
🕔De 8.00h a 13.30h
📍Local Centre Excursionista de Ròtova (Enfront de l’església)
Inscripcions: 659 360 832 / 653 650 285 / [email protected]