Ahir es va clausurar el Taller de Memòria 2021/2022 a través d’una activitat intergeneracional on les persones usuàries han assistit acompanyades dels seus nets per a decorar una tassa de forma col·laborativa. 

Ròtova va iniciar el curs de memòria i envelliment saludable, junt amb el Centre de Desenvolupament Rural i la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu de motivar les persones majors cap a la participació en activitats culturals i d’oci com a via de desenvolupament personal i integració social; promoure hàbits i estils de vida potenciadors de la salut mental i la recuperació de la memòria i l’autoestima; i establir hàbits de vida saludable pel que fa a alimentació i la prevenció de malalties i hàbits higiènics.

Durant l’activitat de clausura del curs, els nets i les netes van elegir la sanefa que més els va agradar perquè els seus avis i àvies la dibuixaren a mà alçada sobre la tassa. Finalment, han sigut els nets i les netes qui li han donat el toc final a la tassa acolorint dita sanefa. Amb aquesta activitat d’acomiadament s’ha perseguit l’objectiu d’enfortir els vincles entre avis i nets, ara que és estiu i els nets passen més temps en companyia dels seus avis.