El dia 30 de juliol van tindre lloc les tradicionals Paelles de Sant Jaume, per a les quals diversos grups es van acomboiar amb tal de passar una bona estona i participar en el Concurs de Paelles.

Cap a les 20h de la vesprada, ja van començar a acudir els primers grups, mentre s’acabaven d’ultimar els detalls que donarien inici a la festa. A banda del Concurs de Paelles, també s’havia programat un taller per als més menuts, en el qual havien d’acolorir dibuixos amb els ingredients de la paella per tal de “cuinar la seua pròpia”. El taller va donar lloc a un photocall d’allò més divers i acolorit, que va decorar el Passeig 9 d’Octubre.

Paelles Sant Jaume 2022

Durant la festa, també van comptar amb una discomòbil que va amenitzar la vetlada amb la música més actual i ballable. Els grups d’amics i familiars van cuinar un total de 9 paelles, que van competir per emportar-se els 3 premis del jurat, compost per Dolores Momparler, de la Comparsa Contrabandistes, un representant d’Elena Pascual, de Joves de Ròtova, i Jordi Puig, alcalde.