“Des de Compromís per Ròtova, felicitem el CER i ens alegrem per poder compartir un moment com el del lliurament”.

La casa de la cultura de Tavernes de la Valldigna va acollir el passat divendres el lliurament dels premis Abril d’Acció cívica valencianista i Abril Jove.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna i el Centre Excursionista de Ròtova van rebre el Premi Abril 2012, com a representants de l’excursionisme de la Safor, de mans de Josep Llàcer, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, i de Jordi Puig, portaveu de Compromís per Ròtova, respectivament.

Moments abans de lliurar el premi, Puig va explicar la trajectòria del CER, i els motius del premi. Al llarg de l’acte, els assistents van poder gaudir també d’unes imatges i vídeos que il·lustraren les tasques que han dut a terme les dues entitats.

El dotzé Premi Abril d’Acció Cívica Valenciana en la categoria individual fou per a l’escriptora Joaquima Barba, que va rebre el guardó de la secretària comarcal del BLOC, Pepa Izquierdo. Un dels moments emotius de la nit tingué lloc amb la lectura d’un dels poemes de l’última obra de Barba, a càrrec de Laura Morant, una composició dirigida per a infants titulada ‘L’estora màgica’.

Els guardons del Premi Abril són obra de l’artista gandià FV Nogueroles (categoria col·lectiva) i del taller CrissArt Artessania (individual).

L’acte va concloure amb un vi d’honor.