És important reconèixer la faena de les persones en les associacions, ara i en el passat

El proper dia 15, el govern municipal ha proposat reconéixer la faena i la trajectòria de les persones que han treballat en les associacions del poble. Són les associacions les que ho reconeixen, de fet.

N’estem d’acord, i creiem que és molt important reconéixer la faena de les persones en les associacions. Ho és ara, i ho era fa huit anys.

El 2011, i després el 2012 al ple, Compromís va proposar celebrar una festa de l’esport i l’associacionisme local, una trobada, amb el format de sopar de coixinera, a la plaça del poble, on les associacions pugureen reconèixer la tasca concreta d’una persona en la vida interna de l’entitat. A més, en la mateixa festa, proposàvem lliurar un reconeixement a un esportista o diversos, en diverses especialitats, tant a títol individual com col·lectiu, i tant a nivell professional com amateur.

El PP ens té acostumats a tombar propostes, i a no fer-ne cas, i després dur-les endavant. És el seu “no però sí”.

Nosaltres, ara, ens alegrem per la idea, i continuem pensant que és bona. Endavant, i enhorabona a totes i tots els que treballeu de valent des de les associacions locals.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *