Ròtova commemora un any més el 9 d’Octubre amb un reconeixement a la gent gran. Amb motiu de 9 d’Octubre, Sant Donís, Dia dels Enamorats Valencians, volem fer un reconeixement a la gent gran de Ròtova, amb una mocadorà, dolç típic d’esta data. En esta ocasió, a causa de la situació de la COVI19, les persones majors no la rebran en el passacarrer del 9 d’Octubre, que no se celebrarà com l’any passat, sinó que la recolliran directament de l’Obrador de Salva dijous o divendres d’esta setmana. Així mateix, des del consistori, han volgut animar a la població a comprar este dolç típic i regalar-lo a la gent que més estimen.

Així doncs, ajustant-se al condicionants d’este any i evitant concentracions, la música també recorrerà els carrers el matí del 9 d’Octubre. Ho farà de manera senzilla amb dolçaina i tabal.

Dissabte, 10 d’octubre, a les 11.30h, tindrà lloc a la plaça Major l’obra de teatre per a públic familiar «En Jaume I, com era? No me’n recorde», de la companyia Xana Teatre, una actuació que compta amb el patrocini del SARC de la Diputació de València. Caldrà reserva plaça al correu [email protected] o al tel. 678 62 15 92.