Des de Compromís volem valorar el treball realitzat durant este primer any en gestió de subvencions, ja que s’ha aconseguit accedir a noves subvencions per al poble.

Això ha estat possible per la faena feta quan vam entrar a l’Ajuntament l’any passat, amb una reorganització en les tasques de cara a 2020 i, de manera especial, la contractació de una persona per dinamitzar l’economia i gestionar millor les ajudes, a través del servei de l’ Agència d’Ocupació i Desenvolupament de la Mancomunitat (AODL).

Des de 2020, ens hem adherit a este servei de la Mancomunitat, precisament per organitzar i reforçar les faenes.

Este esforç s’ha vist reflectit en l’accés a noves subvencions, com els més de 90.000 euros per a la millora de la piscina i vestidors, o els 14.000€ per al Pla Director del Palau dels Comtes de Ròtova.

Evidentment, dins de tota la faena feta, també assumim les responsabilitats en tots els sentits, en un context de relleu forçat en personal. I, davant la situació en què havia deixat l’Ajuntament el PP, hem pres decisions per millorar-ne el funcionament, en moltes àrees. En esta, també, amb una nova gestió des de 2020 amb l’AODL.

A més, no entenem la política com el PP, que ho mescla tot, intenta confondre i embarrar, mesclant fets i dates. Hem demostrat que l’Ajuntament funciona i que estem donant resposta. I que fem una política propera, d’atenció directa i dialogant, que és el que Ròtova necessita.